Seaworld + Bye Orlando.
Door: danielkim
Blijf op de hoogte en volg Kim
27 Juni 2012 | Nederland, Papendrecht
Zondag zijn we naar Seaworld geweest! Daniel helemaal in zijn nopjes. Hij zou de orka's gaan zien en daar keek hij zo ontzettend naar uit. We hadden een auto gehuurd dus konden lekker zelf bepalen hoelaat we gingen. We stapten uiteindelijk om 8 uur in de auto. We wilden er vroeg bij zijn want dan was het nog rustig in het park! Helaas zagen we het al aan de lucht die ochtend. Regen.... regen.... regen en nog eens regen. Maar de mocht de pret niet drukken en vol goede moed liepen we het park in. Daniel met zijn arm in een zak want zijn gips mocht natuurlijk niet nat worden was een mooi gezicht! Allereerst zijn we de turtletrek ingeweest. Dit is een nieuwe attractie! Het is een soort omniversum in het 3d. Echt geweldig. Je krijgt een film te zien over schildpadden en de onderwaterwereld. Het komt ontzettend dichtbij en door het inmense scherm lijkt het net alsof je zelf meespeelt! Supergaaf dus. Daarna begon om 10.00 de show met de dolfijnen. Was een mooie show. Zat goed in elkaar en ze deden mooie dingen met de dolfijnen. Leuk om te zien.. Maar wat we daarna zagen was echt spectaculair! Namelijk de show met de orka's. One ocean. Het was echt geweldig om die grote dieren zo in het water te zien springen. Daniel genoot zichtbaar en ook ik vond het super. Toen de show afgelopen was zijn we nog in een andere attractie geweest maar dat was niet zoveel. En we waren er snel doorheen. We zijn nog een beetje overal wezen kijken in het park, maar uiteindelijk zijn we al vrij vroeg weer weggegaan. Het regende echt heel de dag keihard dus de druppels hingen aan onze neus zo doorweekt waren we. Maar gelukkig konden we er wel heel hard om lachen en hadden we er niet een minder leuke dsg om gehad! Bij het souvenirwinkeltje hebben we nog een leuk beeldje gehaald van de orkashow, voor thuis! 's avonds zijn we lekker wezen eten bij market street cafe. Daar waren we al eerder geweest en dat beviel ons heel goed. Na het eten zijn we nog snel even langs starbucks geweest. Daan een cappuccino en ik een caffe mocca. Mjam Mjam! Zondag was ook onze laatste dag in Orlando. En dat vonden we stiekem best wel jammer. Maar Miami was de volgende stap en ook daar keken we erg naar uit!
Lieve groetjes,
Daniel & Kim