Disneyworld: Animal kingdom & downtown disney - Reisverslag uit Papendrecht, Nederland van Kim Hoogen - WaarBenJij.nu Disneyworld: Animal kingdom & downtown disney - Reisverslag uit Papendrecht, Nederland van Kim Hoogen - WaarBenJij.nu

Disneyworld: Animal kingdom & downtown disney

Door: danielkim

Blijf op de hoogte en volg Kim

23 Juni 2012 | Nederland, Papendrecht

Gister zijn naar Disneyworld geweest! We hebben gekozen voor het park animal kingdom. Dit omdat we 2 jaar geleden al naar Parijs geweest zijn. Dus magic kingdom en hollywood studios zijn daar in principe hetzelfde. Animal kingdom is zoals de naam het al zegt een kruising tussen en pretpark en een dierentuin. Ideaal voor ons want we zijn beiden gek op dieren. Het is een prachtig park. Het park hier bestaat ook weer uit delen. Je had Africa, Asia, Discovery land, Dinoland en Camp Minnie-Mickey. We hebben hele mooie attracties gedaan. Zoals: it's tough to be a bug(3d film), Dinosaur(Achtbaan), Kilimanjaro safari, Finding nemo(musical), Flight of wonder(vogelshow) enzovoort. Het begon 'S middags helaas te regenen en onweren dus ook veel dingen waren daardoor dicht. Maar de mocht de pret niet drukken want we hebben een geweldige dag gehad! In het midden van het park staat 'the three of life' die is echt zo mooi. In de stam van de boom zijn allemaal dieren verwerkt! En hij is enorm groot! Door het slechte weer zijn we iets eerder weggegaan. We wilden namelijk ook nog naar downtown disney. Hier heb je allemaal leuke winkels en restaurants. We hebben daar ook wat gegeten! Er was een gigantisch lego winkel. Was echt super om te zien! Ik heb er mooie foto's van. Om 22.00 hebben we de bus teruggepakt naar het hotel. Het was ons het dagje wel weer. Uiteraard was het weer een mooie dag. Veel gezien en erg genoten. Vandaag hebben we even een lekkere rustdag om bij te komen van alles. Het zijn lange dagen die we maken in de parken maar het is het zeker waard! Morgen onze laatste volle dag hier in Orlando. Dan gaan we naar daniels favoriete park namelijk: SEAWORLD! Hier gaan we de orka Shamu ontmoeten. We zijn erg benieuwd! Maandag om 10.00 halen we de auto op en rijden we naar Miami. Onderweg lekker naar Walmart (heeeele grote supermarkt!)
Leuk dat jullie ons volgen! Laat ook even een reactie achter, vinden we leuk om te lezen.

Groetjes vanuit 'the sunshine state'

• 23 Juni 2012 - 16:23

Esther:

Wat een belevenissen allemaal, leuk zeg! Ben benieuwd naar er foto's en de real live verhalen heel veel plezier morgen in sea world! Dikke knuffel Es

• 24 Juni 2012 - 16:19

Ruud:

Fijn dat jullie zo genieten. Alleen de vergelijking met Parijs is echt niet juist. De Hollywood Studio's van Disney World zijn veel beter, mooier en anders dan in Parijs. Ga toch daar maar heen als jullie tijd hebben.

• 24 Juni 2012 - 19:23

Marieke:

Hai, eindelijk lukt t me. Was gewoon blond. Leuke verslagen! Wat hebben jullie al veel gezien en meegemaakt! Heel veel plezier in Miami. Lekker relaxen en genieten. Dikke kus van je stiefmonster, papa en Jeppie (die mist jullie en zegt elke dag; "nu nog ...nachtjes en dan zijn Kim en Daniel weer trug.")
    Xxxxxxxx..

• 25 Juni 2012 - 20:01

Mies, Moon En Dylan:

Hey poepies!!!
    Goed om te lezen dat alles goed gaat!!! Geniet er nog maar lekker van en we zien jullie heel, heel snel weer ;)

XXX Michel Simone en Dylan

• 25 Juni 2012 - 21:02

Pieter & Petra:

Walmart is voor ons geen supermarkt maar een 'attractie' en nog 24/7 open ook :-)

Pieter & Petra

• 25 Juni 2012 - 22:03

Paps En Moepsie:

Hè kids, wat fijn om te lezen dat jullie zo genieten. Leuke verslagen mooie foto's, je krijgt echt een goed idee van de reis. Kan niet wachten om de foto's allemaal te zien. Alleen jammer van de regen maar zoals je zei dat kan de pret niet drukken. Wat een belevenis, ook lekker shoppen lijkt me super. Gaaf dat jullie al zo goed zijn geslaagd. Ben benieuwd hoe de Walmart is geweest. Ook geweldige hotels. Een dikke knuffel van Paps en Moepsie

• 26 Juni 2012 - 21:14

Hannie En Jan:

Lieve Daniel en Kim, leuk om nu al de foto's te kunnen bekijken. Hoop dat je het goed hebt in Miami. Geniet van de laatste week en kom gezond weer thuis. kusjes

Kim

Jeej! Daar zijn we weer hoor. Dit jaar gaan we weer terug naar Orlando. En nu voor onze Honeymoon! We hebben er weer suuuuuper veel zin in! We verblijven in: Legacy vacation resort, minisuite. We hebben al een paar parken geboekt namelijk: -Seaworld -Busch gardens -Aquatica Voor de rest kijken we daar wat we gaan doen en dat vinden jullie terug in onze reisverslagen! We hopen dat jullie ons weer gaan volgen. Liefs, Daniel en Kim

Actief sinds 27 Aug. 2011