Disneyworld: Animal kingdom & downtown disney
Door: danielkim
Blijf op de hoogte en volg Kim
23 Juni 2012 | Nederland, Papendrecht
Leuk dat jullie ons volgen! Laat ook even een reactie achter, vinden we leuk om te lezen.
Groetjes vanuit 'the sunshine state'
23 Juni 2012 - 16:23
Esther:
Wat een belevenissen allemaal, leuk zeg! Ben benieuwd naar er foto's en de real live verhalen heel veel plezier morgen in sea world! Dikke knuffel Es -
24 Juni 2012 - 16:19
Ruud:
Fijn dat jullie zo genieten. Alleen de vergelijking met Parijs is echt niet juist. De Hollywood Studio's van Disney World zijn veel beter, mooier en anders dan in Parijs. Ga toch daar maar heen als jullie tijd hebben. -
24 Juni 2012 - 19:23
Marieke:
Hai, eindelijk lukt t me. Was gewoon blond. Leuke verslagen! Wat hebben jullie al veel gezien en meegemaakt! Heel veel plezier in Miami. Lekker relaxen en genieten. Dikke kus van je stiefmonster, papa en Jeppie (die mist jullie en zegt elke dag; "nu nog ...nachtjes en dan zijn Kim en Daniel weer trug.")
Xxxxxxxx.. -
25 Juni 2012 - 20:01
Mies, Moon En Dylan:
Hey poepies!!!
Goed om te lezen dat alles goed gaat!!! Geniet er nog maar lekker van en we zien jullie heel, heel snel weer ;)
XXX Michel Simone en Dylan -
25 Juni 2012 - 21:02
Pieter & Petra:
Walmart is voor ons geen supermarkt maar een 'attractie' en nog 24/7 open ook :-)
Pieter & Petra -
25 Juni 2012 - 22:03
Paps En Moepsie:
Hè kids, wat fijn om te lezen dat jullie zo genieten. Leuke verslagen mooie foto's, je krijgt echt een goed idee van de reis. Kan niet wachten om de foto's allemaal te zien. Alleen jammer van de regen maar zoals je zei dat kan de pret niet drukken. Wat een belevenis, ook lekker shoppen lijkt me super. Gaaf dat jullie al zo goed zijn geslaagd. Ben benieuwd hoe de Walmart is geweest. Ook geweldige hotels. Een dikke knuffel van Paps en Moepsie -
26 Juni 2012 - 21:14
Hannie En Jan:
Lieve Daniel en Kim, leuk om nu al de foto's te kunnen bekijken. Hoop dat je het goed hebt in Miami. Geniet van de laatste week en kom gezond weer thuis. kusjes