Back in town.
Blijf op de hoogte en volg Kim
26 Juni 2013 | Nederland, Papendrecht
Ons eerste reisverslag vanuit orlando. Het is hier nu 9.30 's ochtends.
Laten we bij het begin beginnen. De 24ste vlogen we om 13.15 naar orlando. De vlucht ging voorspoedig en we hadden ook geen last van vertraging. Gelukkig maar. We kwamen zelfs eerder aan dan gepland. Eerst door de bekende douane met alle vragen daar waren we vrij snel doorheen en lagen de koffers al op ons te wachten. Snel de auto ophalen bij Hertz. Dit jaar stond hij wel op het goede vliegveld pfieuww. De man had een nissan versa voor ons. Prima bakkie. En een laadruimte achterin wow. Onze 2 grote koffers konden we er zo inschuiven. Ideaal. Hophop snel naar het hotel. We wilden eerst inchecken en dan lekker wat gaan eten en even naar de walmart voor wat boodschappen. We hebben lekker bij denny's gegeten. Daan nam schnitzel en ik taco's mjam het smaakte weer erg goed. We waren rond 22.00 bij de walmart en het was gewoon echt megadruk. Kleine kinderen die in de winkelwagen sliepen. Ongelofelijk we wisten niet wat we zagen. En toen wisten we weer oja we zijn in Amerika!! We hebben daarna goed geslapen. De bedden zijn goed en we hebben een jacuzzi. Wel waren we al om 7 uur wakker. We zijn er maar uitgegaan en lekker gaan ontbijten bij ihop. Hier is het heel normaal als je ontbijt met friet. Wij hadden lekker sandwich met ei en bacon en vers fruit. Het smaakte ons goed. Daarna zijn we naar de outlet gegaan. Me very happy. Shoppen!!!!! En dat is ons goed gelukt de tommy hilfiger en guess winkel hebben geweten dat we er waren. Het is daar zo goedkoop. Daan heeft een nieuwe portemonnee en horloge van guess en ik een zonnebril en tas. Bij de tommy hebben we 3 overhemden voor daan gehaald en voor mij.......... laten we daar maar niet eens over beginnen. Een goed dagje shoppen dus. We waren om 15.00 klaar en besloten om nog naar aquatica te gaan dit was gaaaaaaaaaaf. Een waterpark met onwijs hoge en snelle glijbanen. Het park sloot om 19.00 dus we besloten om nog naar seaworld te gaan voor 2 shows. Lion en seaotter show en de exclusieve avondhow van shamu die draait alleen in de zomermaanden. Ook hebben we nog 1 achtbaan gedaan hier: de Manta, leuk om te kijken op youtube. Echt een bizarre achtbaan waar je in ligt op je buik. De 1ste show was erg leuk met veel humor. Maar de 2de show van shamu was echt geweldig en spectaculair. We vonden het prachtig het was zo goed als donker en dat maakte het extra mooi aan het einde was er prachtig vuurwerk wat hebben wij genoten van deze show. Zeker tof omdat hij maar 3 maanden draait en wij dat mee hebben mogen maken. Om 22.00 gingen we richting het appartement wat waren we moe van de hele dag lopen maar het was het dubbel en dwars waard. We hebben heerlijk geslapen en werden om 9.00 wakker het is nu 10.00 dus zo lekker ontbijten. Vandaag doen we rustig aan zodat we morgen weer een park kunnen gaan bezoeken.
Tot nu toe hebben we het weer geweldig..
Leuk dat jullie ons volgen. Tot het volgende verslag.
P.s plaatsen jullie nog een reactie, vinden we leuk om te lezen.:-)
Liefs, xx Daniel en Kim Vermeij ;)
26 Juni 2013 - 16:26
Moepsie:
Lieve Daniel en Kim, jullie zijn er zo kort en dan al zoveel beleefd. Echt fantastisch leuk dat je die shows heb meegemaakt echt spectaculair. Fijn dat jullie zo goed geslaagd zijn met shoppen. Het zal inderdaad een enorme belevenis zijn geweest om in zo'n enorme Wallmart rond te struinen en dan al die kids er nog bij. Dat kunnen wij ons in Holland niet voorstellen. Daarom is het des te leuker als je zoiets meemaakt. Ook altijd fijn als je veel leuke dingen kan kopen voor weinig geld. Daniel heeft een nieuwe portemonnee lazen we. Zouden jullie er ook voor je vader 1 mee willen nemen. Seaworld zal ook heel mooi geweest zijn. En ook al in een achtbaan geweest. Verstandig dat jullie vandaag een beetje rustig aan hebben gedaan kun je er morgen weer volledig tegenaan. Ze ontbijten inderdaad wel apart daar heel wat anders dan cornflakes of een beschuitje. Handig dat jullie zelf boodschappen hebben gehaald hoef je niet altijd ergens wat te gaan drinken. Hele fijne dagen nog en we spreken elkaar snel. Liefs moepsie -
26 Juni 2013 - 20:41
Pieter & Petra:
Hoi Kim & Daniel,
Jullie zijn goed bezig en bij ons ligt het boodschappenlijstje vd Walmart al klaar zoals je vd week op Facebook al hebt kunnen lezen. Als ik vorig jaar had geweten dat jullie nog nooit bij Walmart waren geweest hadden we jullie er wel meteen heengebracht ;-)
De shows in Seaworld zijn altijd te gek en wij kunnen er geen genoeg van krijgen.
Jullie moeten wel wat foto's plaatsen hoor, al is het alleen maar om onze heimwee te onderdrukken want we moeten nog 78 nachtjes wachten alvorens wij weer gaan ;-)
Pieter & Petra -
27 Juni 2013 - 20:06
Ilona:
Hoi hoi nou erg leuk hoor. ....shop shop shop .....
Zag net op journaal bij las vegas hitte golf?? Ook bij jullie of niet.
nou nog veel plezier.gr.ilona -
27 Juni 2013 - 22:04
Michel:
Ik ontbijt al jaren met friet, dat is toch heel normaal :-)
Chickass, heel erg veel plezier nog!! We zien elkaar snel weer!
Xxx Mies, Moon en Dilly -
28 Juni 2013 - 09:01
Marieke:
Hoi hoi,
Wat klinkt dat allemaal weer leuk. Jullie genieten echt en dat vind ik zo fijn. Ik hoop nog meer fantastische verslagen te lezen. Nog veel plezier!
Love you xxx
Marieke -
28 Juni 2013 - 14:04
Angela En Teus :
Lieverds!!!
Wat super allemaal weer om te lezen en ben erg benieuwd naar al jullie aankopen!
Geniet heerlijk van jullie welverdiende honymoon !
xxxx van ons