Disovery cove!
Door: danielkim
Blijf op de hoogte en volg Kim
21 Juni 2012 | Nederland, Papendrecht
Liefs, van ons.
21 Juni 2012 - 15:21
Natas:
Hey daar!
Fijn dat jullie het zo naar jullie zin hebben! Balen van de telefoon, maar gelukkig komt dat ook weer goed na de vakantie!!
Geniet er nog maar lekker van!!
Liefs, Tas -
21 Juni 2012 - 17:41
Moepsie:
Wat super om te lezen dat jullie zo'n geweldige ervaring hebben gehad met de dolfijnen. En die dieren en vogels zijn ook heel mooi om te zien. Uit eten is daar idd heel goedkoop, nou voor dat geld hoef je niet te koken. Jammer van Daan zijn mobiel, maar beter dat dan dat er iets met jullie is. Grandioos hotel zeg. Fijn dat Daan toch kan zwemmen. Dikke kus ook van Paps -
21 Juni 2012 - 21:19
Pieter & Petra:
Hi there,
Leuk om te lezen dat jullie het leuk hebben gehad in Discovery Cove. Hebben nog aan jullie gedacht toen het begon te regenen, wij waren op dat moment in Seaworld bezig met aaien van de dolfijnen.
Onze complimenten voor het 'strak' bijhouden van jullie verslag, onze blog is geheel onze traditie al weer een paar dagen achter, maar dat gaat allemaal goed komen !
Wel balen van je mobiel, maar het zij zo...
Helaas zit ons ' weekje tussendoor ' in Orlando er weer op, morgen vliegen wij weer terug naar het natte NL maar gelukkig zijn wij over 3 maanden weer hier terug. Vertel maar niet aan je familie en vrienden hoe vaak wij gaan ;-)
22 Juni 2012 - 17:27
Corine:
hoi kanjers heb je ook nog dolfijne foto,s lijkt me tof om te zien knuf en kus corine -
23 Juni 2012 - 05:45
Kim:
Het andere dier is een Sloth of in het nederlands een luiaard. Heel gaaf die dag en jammer dat er dan zo'n einde aan moet komen. Maar gelukkig verzekerd en wel dus dat moet dan weer goed komen.
mooie foto's
gr. en nog heel veel plezier