Welcome to Orlando! - Reisverslag uit Papendrecht, Nederland van Kim Hoogen - WaarBenJij.nu Welcome to Orlando! - Reisverslag uit Papendrecht, Nederland van Kim Hoogen - WaarBenJij.nu

Welcome to Orlando!

Door: danielkim

Blijf op de hoogte en volg Kim

19 Juni 2012 | Nederland, Papendrecht

Lieve lezers!

Nou gisteravond om 19.15 lokale tijd zijn we dan eindelijk aangekomen in ons prachtige hotel. De kamer is onbeschrijfelijk mooi! Foto's volgen nog! De reis ging erg voorspoedig en uur eerder dan gepland kwamen we aan op Orlando sanford airport! Van te voren waren we wel flink zenuwachtig voor het vliegen maar uiteindelijk is het ons alles meegevallen! Alleen het landen vond ik(Kim) niet echt fijn en dat is nog zwak uitgedrukt! Daniel heefr nu ipv alleen een gebroken pols ook een blauwe hand van het knijpen hihi! Nou na de vlucht waren we dan aangekomen in Amerika en dat voelde we gelijk aan de temperatuur pfoe wat een warmte, erg lekker uiteraard! De douane viel ons erg mee, na de gebruikelijke vragen, vingerscans en foto mochten we zo doorlopen zonder dat ze onze koffers open maakte! Dat was ideaal! Helaas was er een fout gemaakt bij onze verhuurmaatschappij voor de auto en stond de auto op een ander vliegveld oeps! Gelukkig niet onze fout dus werd hij kosteloos geannuleerd. Uiteindelijk zijn we voor 65 dollar samen met een shuttlebus naar ons hotel gebracht dat viel gelukkig nog wel mee qua prijs! De man die ons reed was een klein beetje de weg kwijt dus na anderhalf uur waren we dan bij ons hotel. En wat voor een hotel, we deden de deur van onze suite open en onze mond viel open wauw wauw wauw en dat in het kwadraat! We hadden natuurlijk foto's gezien maar het is toch altijd nog even afwachten of dat het daadwerkelijk ook zo mooi is gelukkig is dat het en houden we het hier prima uit! 's avonds niet gelijk gaan slapen in verband met de jetlag (waar we overigens totaal geen last van hebben) We zijn om half 9 nog lekker gaan dineren bij het hotel! Ik nam een pizza met mozzerella jamjam en daniel een gigantische burger het smaakte heerlijk! We namen cola bij het drinken en die blijven ze hier gewoon bijvullen daniel heeft drie glazen op en we betaalden maar eenmalig de cola namelijk 3 dollar! Kijk dat is nog eens leuk haha. Uiteindelijk was de rekening 25 dollar. Daar heb je in nederland net wat drinken en een voorgerecht van. Hier hoeven we geen voorgerecht te nemen want wat een bizarre hoeveelheden! Alleen een hoofdgerecht is meer dan zat en dan heb je nog over. Het eten en drinken kost hier bijna niks, ideaal voor ons! Vandaag zijn we naar premium outlet mall geweest omdat we het vsndaag nog rustig aan wilden doen! Echt een super groot winkelcentrum met alleen maar outletstores! Leuke dingen gekocht!(We kwamen ook nog 2 mensen tegen van het forum! Superleuk, lekker gekletst!) Esther wilde graag een tommy hilfiger vest waar ze geld voor had overgemaakt maar uiteindelijk konden we met dat geld een vest een polo en een tshirt van tommy kopen! Niet normaal hoe goedkoop! Ik heb hetzelfde vest gekocht als esther en daniel een leuk shirt! Bij de nike store hebben we voor mij nieuwe sportschoenen gekocht 35 dollar voor nieuwe sportschoenen! Ja dat shoppen hier bevalt ons wel. Verder nog een nagelstudio set voor mij zodat ik zelf mn nagels kan doen echt superleuk is iets uit amerika zouden ze ook in nederland uit moeten brengen! www.konadnail.com daar staat alles op! Dat waren onze aankopen voor vandaag! Verder gaan we hier niet meer winkelen want aankomende dagen gaan we de parken af! Morgen gaan we naar discovery cove om met de dolfijnen te gaan zwemmen! We zijn super benieuwd hoe dat is en hebben er mega veel zin in. Tot nu toe bevalt het ons hier super goed. De mensen hier zijn enorm vriendelijk en het is fijn om gewoon te communiceren hier met de mensen. We gaan zo lekker wat eten het is hier nu 17.45 en verder een rustig avondje!
Ik hoop morgen weer een verslag te plaatsen over ons avontuur in Discovery cove!
Leuk dat jullie onze blog lezen!

Veel liefs uit het zonnige Florida!

Daniel & Kim

• 20 Juni 2012 - 09:26

Patrick:

Leuk om zo'n enthousiast verslag te lezen. Waarschijnlijk willen jullie nu elk jaar naar Florida ;-)

Heel veel plezier in Discovery Cove, is echt geweldig!

En ik wacht hier rustig op de foto's..

• 20 Juni 2012 - 18:56

Esther:

Zo, klinkt goed! En wat ben ik blij met mijn kleding, ik kan niet wachten totdat jullie terug zijn ;)

Blijf genieten en ik ben benieuwd naar jullie volgende verhaal!

liefs, es

• 21 Juni 2012 - 07:46

Bosevents:

Fijn dat jullie er zijn. Geniet en schrijf veel wij genieten dan mee

• 21 Juni 2012 - 18:21

CORINE:

HOI KANJERS WAT EEN MOOI SUITE ZO OP DE FOTO,S TE ZIEN IK LEES DAT TOT NU TOE ERG LEUK IS NOU GENIET ER VAN KUS EN KNUF CORINE

• 24 Juni 2012 - 16:14

Judit:

ziet er allemaal leuk uit! veel plezier nog