Nog 29 dagen! - Reisverslag uit Papendrecht, Nederland van Kim Hoogen - WaarBenJij.nu Nog 29 dagen! - Reisverslag uit Papendrecht, Nederland van Kim Hoogen - WaarBenJij.nu

Nog 29 dagen!

Door: danielkim

Blijf op de hoogte en volg Kim

20 Mei 2012 | Nederland, Papendrecht

Nu komt het toch wel echt heel erg dichtbij! Spannend...
We kijken er zo enorm naar uit, kunnen niet wachten..

Even een kleine planning van wat we gaan doen:

Maandag 18 juni: 13.00 vliegen we met arkefly. We zullen dan om 18.00 lokale tijd aankomen in Orlando! Dan snel naar ons hotel! Het melia suite hotel at celebration.

Dinsdag 19 juni: Vandaag doen we rustig aan, eerst maar eens alles ontdekken. Tegen de middag maar een park bezoeken. Namelijk universal studios met het harry potter gedeelte jeeeeej. :)

Woensdag 20 juni: Vandaag word ongetwijfeld een onvergetelijke dag, we gaan namelijk naar discovery cove om daar met dolfijnen te zwemmen! Wauw. Ook kun je hier met roggen en vissen zwemmen en hebben ze mooie strandjes en een voilere met vogels. Deze dag is inclusief eten en drinken. Een heerlijk relaxte dag dus.

Donderdag 21 juni: Deze dag word ingepland als rustdag omdat het nederlands elftal speelt en dat willen we natuurlijk niet missen. Verder lekker een outlet op zoeken denk ik maar deze dag! :)

Vrijdag 22 juni: DISNEYYYYY! Wij zijn al naar disneyland parijs geweest dus daarom besloten om niet het main park te doen maar het nieuwste park van disney: Animal kingdom! Dit is een pretpark maar er lopen ook allemaal dieren rond. Ben erg benieuwd naar the three of life! Deze schijnt erg indrukwekkend te zijn!

Zaterdag 23 juni: Vandaag gaan we naar het park waar Daniel het meeste naar uitkijkt namelijk SEAWORLD. Hij kan niet wachten om de orka shamu te ontmoeten. Ook mij lijkt dit een heel mooi park..

Zondag 24 juni: Nog 1 dag voordat we verder reizen naar Miami beach. Deze dag doen we rustig aan en vullen we in met een beetje winkelen en lekker zwemmen bij het hotel. Een lekker relaxt dagje zodat we morgen fris en fruitig onze reis kunnen vervolgen.

Maandag 25 juni: Hopaa eruit en de huurauto ophalen waarmee we naar Miami beach rijden. Het hotel waar we zitten is het Sole on the ocean hotel. We zitten aan het strand dus deze week word heerlijk genieten van de zon zee en strand.

De rest van deze week hebben we nog geen idee wat we gaan doen, dit zien we daar wel.. Natuurlijk gaan we nog wel leuke excursies doen maar deze week is vooral bestemd om lekker te relaxen aan het strand. Ook gaan we in Miami natuurlijk lekker SHOPPEN!!!!!

De volgende blog zal vanuit Orlando zijn!!!

Super dat jullie ons volgen.. We keep in touch.

X Daniel & Kim

• 15 Juni 2012 - 18:19

Patrick:

Alvast heel veel plezier en een goede reis. Ik zou alleen voor Universal een hele dag uit trekken, echt twee hele leuke parken :-)

Kim

Jeej! Daar zijn we weer hoor. Dit jaar gaan we weer terug naar Orlando. En nu voor onze Honeymoon! We hebben er weer suuuuuper veel zin in! We verblijven in: Legacy vacation resort, minisuite. We hebben al een paar parken geboekt namelijk: -Seaworld -Busch gardens -Aquatica Voor de rest kijken we daar wat we gaan doen en dat vinden jullie terug in onze reisverslagen! We hopen dat jullie ons weer gaan volgen. Liefs, Daniel en Kim

Actief sinds 27 Aug. 2011